Kah pe kthen? Kah nana jote! (Video)

Kah pe kthen? Kah nana jote! (Video)

Rita Ora nderohet me çmimin: ‘Artistja më e njohur ndërkombëtarisht në Kinë’
‘E Kisha Harruar’ projekti më i ri nga Granit Miftari (Video)

E qeshura njihet si shprehje dëfrimi dhe tregimi i shakave është dhunti e njerëzve që kanë prirje humoristike.

Si në çastet më të vështira për ne si popull, ashtu edhe tani, humori do t’i bënte mirë gjithkujt, shkruan zico.tv

Një skeç nga aktorët e humorit Zenel Tufa dhe Abedin Morina, prodhuar nga Zico Company në vitin 1995, ua sjellim përsëri.

COMMENTS