Kafeneja në Kosovë që shërben pije për klientët me grip (Foto)

Kush mund t’i shkoj deri në fund garës me speca të djegës? (Video)
‘Gafat’ e Trumpit në Japoni: E ‘harron’ Melanian në veturë, nuk u përkul para perandorit (Video)

Në një kohë kur sezoni i gripit është prezent, me siguri që edhe shitjet tek barnatoret në Kosovë janë rritur, sidomos për preparatet që e luftojnë gripin.
Dhe jo vetëm barnatoret.

Siç mund të shihet në një fotografi të shpërndarë në rrjetet sociale, një kafene në Kosovë, ka vendosur që përveç pijeve të zakonshme, në menynë e saj të ketë edhe një pije ‘të veçantë’.

Bëhet fjalë për preparatin ‘Tylol Hot’ i cili shitet në barnatore dhe përdoret për ‘luftimin e gripit’.

‘telegrafi’

COMMENTS