Kabllo nënujore ‘16 mln herë më i shpejtë sesa interneti juaj në shtëpi (Video)

Kabllo nënujore ‘16 mln herë më i shpejtë sesa interneti juaj në shtëpi (Video)

Microsoft, Facebook dhe Telefonica kanë arritur një moment të rëndësishëm në dhënien e kabllos të tyre të ri trans-atlantik me një kapacitet të dhënash prej 160 terabitë për sekondë. Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme:

Microsoft, Facebook dhe Telefonica kanë arritur një moment të rëndësishëm në dhënien e kabllos të tyre të ri trans-atlantik me një kapacitet të dhënash prej 160 terabitë për sekondë.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS