Ka nisur rrënimi i murit në veriun e Mitrovicës

SHBA përgëzon kosovarët për zgjedhjet, do që të eliminohen parregullsitë e evidentuara
Hoxha: Marrëdhëniet e Kosovës me Izraelin janë të shkëlqyera

Ka nisur rrënimi i murit në veriun e Mitrovicës nga dy eskavatorë, të cilët janë duke kryer punën e rrënimit.

Ky veprim po bëhet pasi Qeveria e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës Verore nënshkruan marrëveshje për të hequr këtë mur dhe ndërtuar një shëtitore për këmbësorë.

COMMENTS