Ka kohë që nuk e keni parë kështu Leonora Jakupin (Foto)

Ka kohë që nuk e keni parë kështu Leonora Jakupin (Foto)

Premierë: Prizrenalitë i këndojnë dashurisë, Flori Cocaj dhe Dardani sjellin ‘ZSMR’ (Video)
Kush është ‘mbret’ në rrjetet sociale? (Foto)

Ka hedhur disa në foto në Instagram ku ka treguar se sa me stil di të jetë.
Leonora Jakupi kishte veshur një fustan të gjatë duke u dukur tejet elegante dhe fine.

Duke përmbledhur flokët e saj, Leonora kishte nxjerrë bukurinë e fytyrës së saj.

Leonora ka marrë edhe shumë komente nga fansat e saj, të cilët e kanë lavdëruar për pamjen.

COMMENTS