Ka gjoks e të pasme të mëdha e shumë tule, por i çmendi të gjithë (Foto)

Ka gjoks e të pasme të mëdha e shumë tule, por i çmendi të gjithë (Foto)

Ajo nuk ka turp që të ekspozojë format e saj trupore sa herë që i jepet rasti. Dhe këtë gjë Kelly Brook në udhëtimin e fundit, në Marrakesh të Maroku

Ajo nuk ka turp që të ekspozojë format e saj trupore sa herë që i jepet rasti.
Dhe këtë gjë Kelly Brook në udhëtimin e fundit, në Marrakesh të Marokut teksa i tregoi fansave trupin e saj me bikini.

38-vjeçarja postoi të shtunën në Instagram disa foto shumë provokuese në dush, e veshur vetëm me një bikini të bardhë.

COMMENTS