Ka dhënë dorëheqje Saimir Tahiri

Ka dhënë dorëheqje Saimir Tahiri

Qeveria dhe Kuvendi miratojnë edhe ligje që nuk zbatohen
Shqiptarët me tetë ministri, Zaev- Ahmeti diskutojnë për koalicionin qeverisës

Ministri i Punëve të Brendshme i Shqipërisë, Saimir Tahiri ka paraqitur dorëheqjen nga Kabineti i kryeministrit Edi Rama. Ky i fundit e ka pranuar dorëheqjen.

I cilësuar si një nga ministrat më të suksesshëm Saimir Tahiri, ishte vënë prej kohësh në qënder të akuzave të Partisë Demokratike dhe opozitës.

Emri që do të zëvëndësoj ish-ministrin e Brendshëm Tahiri është Niko Peleshi, i cili mban postin e zëvëndëskryeministrit.

COMMENTS