JW Marriott Marquis, brenda hotelit më të lartë në botë (Video)

JW Marriott Marquis, brenda hotelit më të lartë në botë (Video)

‘Fëmija’ 50 vjeçar, Basori Lal vuan nga një sëmundje e rrallë (Video)
A është kjo linja më spektakolare hekurudhore në botë? (Video)

E keni imagjinuar vetën të pushoni dhe të kaloni kohë ndonjëherë shumë lartë mbi tokë? Atëherë këtë mundësi ua dhuron hoteli The JW Marriott Marquis që gjendet në Dubai.

COMMENTS