Jul Deda: Më pushuan nga Portokalli, ndryshe s’do të ikja

Jul Deda: Më pushuan nga Portokalli, ndryshe s’do të ikja

Julian Deda është një ndër aktorët e humorit më të dashur për publikun shqiptar. Gjatë një interviste në Urbanus Blog, ai ka folur gjatë në lidhje

Julian Deda është një ndër aktorët e humorit më të dashur për publikun shqiptar.

Gjatë një interviste në Urbanus Blog, ai ka folur gjatë në lidhje me karrierën e tij dhe marrëdhënien me ‘Portokallinë’.

Juli deklaron se nuk është larguar nga ‘Portokallia’ por e kanë hequr pasi patën një mosmarrëveshje me regjisorin Altin Basha për një rol, ku sipas tij kaloi në një inat personal.

‘Kjo na doli për mirë pasi u përfshimë në spektakël që ishte dhe mbetet risi për tregun’, thotë ai, transmeton Albeu.

Ky lloj formati nuk ka konkurrent, ‘Al Pazar’ dhe ‘Portokalli’ janë formate të ngjashme për shkak të strukturës së njëjtë.

Ndërsa ‘Apartamenti 2XL’ është format unik në tregun e televizioneve shqiptare’, deklaroi Juli.

Portokallia mbetet një nga emisionet më të shikuara shiqiptare.

COMMENTS