Ju kujtohet ‘Trashaluqja e bukur’? Ajo sot është 47 vjeçare dhe duket kështu…(Foto)

Ju kujtohet ‘Trashaluqja e bukur’? Ajo sot është 47 vjeçare dhe duket kështu…(Foto)

'Trashulluqja e bukur' ishte një ndër serialet më të shikuara në vendin tonë . Publiku ka qenë shumë i lidhur me personazhet kryesore të këtij seri

‘Trashulluqja e bukur’ ishte një ndër serialet më të shikuara në vendin tonë .

Publiku ka qenë shumë i lidhur me personazhet kryesore të këtij seriali, Valentinën dhe Oreston të cilët ende edhe në këto ditë vazhdojnë të komentohen. Valentina ishte një vajzë e ëmbël, por në mbipeshë e cila dashurohet në Oreston, një djalë shumë i pashëm dhe ky i fundit dashurohet pas saj.

Aktorja, Natalia Streignard e cila ka luajtur rolin e Valentinës tani është në moshën 47 vjeçare është e martuar dhe ka tre fëmijë.

Më poshtë keni disa fotografi ku shihet se sa ka ndryshuar aktorja që nga transmetimi i serialit.

LOS ANGELES – NOVEMBER 12: Natalia Streignard poses at the Fiesta De Estrellas Telemundo at Universal Studios, on November 12, 2005 in Los Angeles, California. (Photo by Getty Images)

COMMENTS