Ju kujtohet Jeshimi nga seriali Lale, ajo sot është super-femër (Foto)

Ju kujtohet Jeshimi nga seriali Lale, ajo sot është super-femër (Foto)

Seriali Lale, ishte njëri ndër serialet më të shikuar nga publiku shqiptar. Ani pse personazhet kryesore ishin Lale dhe Çenari, Jeshimi e cila luan

Seriali Lale, ishte njëri ndër serialet më të shikuar nga publiku shqiptar.

Ani pse personazhet kryesore ishin Lale dhe Çenari, Jeshimi e cila luante një rol negativ ishte gjithashtu shumë e pëlqyer nga publiku.

Serenay Sarikaya u bë e famshme pikërisht në këtë serial e cila e zotëronte mjaftë mirë atë rol. Ajo ndryshe nga telenovelat në jetën e përditshme është një person shumë i dashur.

Ajo dikur ishte modele, pasi që format e saj trupore janë të përshtatshme për këtë profesion. Ja si duket ajo sot…

COMMENTS