Jolie dhe Pitt finalizojnë divorcin në formë private

Jolie dhe Pitt finalizojnë divorcin në formë private

Samanta s’ka zë të mirë dhe ka bërë operacione plastike? Binduni! (Video)
Lohan takohet me presidentin turk Erdogan, ‘thumbon’ presidentin Trump (Foto)

Dyshja e aktorëve Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë arritur marrëveshje për finalizimin e divorcit në formë private dhe do të punojnë bashkë në ribashkimin e familjes, njoftojnë ata përmes një komunikate të përbashkët.

Aty thuhet se të gjitha detajet e divorcit do të mbesin të fshehta duke përdorur një gjykatës privat, shkruan ‘The Guardian’.

‘Palët kanë firmosur një marrëveshje për të ruajtur privatësinë e fëmijëve dhe familjes, duke mbajtur konfidenciale të gjitha dokumentet gjyqësore, thuhet ndër të tjerash në deklaratën e aktorëve.

COMMENTS