Jo vetëm prezantuese e sportit, Arbnora Ademaj zbulon se çfarë emisioni do nis (Video)

Jo vetëm prezantuese e sportit, Arbnora Ademaj zbulon se çfarë emisioni do nis (Video)

Arbnora Ademaj e njohur si miss. Ajo përpos kësaj sfere ka punuar dhe punon si prezantuese e sportit, përcjell zico.tv E ftuar në edicionin e 1 vjetorit të emisionit n’ZOOM Arbnora zbuloi një gjë ekskluzive. Për më tepër shikoni se me çfarë risie do vij ajo

Arbnora Ademaj e njohur si miss.

Ajo përpos kësaj sfere ka punuar dhe punon si prezantuese e sportit, përcjell zico.tv

E ftuar në edicionin e 1 vjetorit të emisionit n’ZOOM Arbnora zbuloi një gjë ekskluzive.

Për më tepër shikoni se me çfarë risie do vij ajo

COMMENTS