Jeta fatale e spiunes më të famshme të historisë (Video)

Jeta fatale e spiunes më të famshme të historisë (Video)

Nuk pranoi t’ia lidhnin sytë, dhe me shikim të thellë i vështroi pjesëtarët e plutonit të ekzekutimit, që qëlluan ndaj saj 15 tetorin e vitit 1917. Kështu përfundoi jeta në moshën 41 vjeçare e Mata Harit, femra e parë agjente e viteve 1900, emri i së cilës shumë shpejt do të kthehej në legjendë.

Nuk pranoi t’ia lidhnin sytë, dhe me shikim të thellë i vështroi pjesëtarët e plutonit të ekzekutimit, që qëlluan ndaj saj 15 tetorin e vitit 1917.

Kështu përfundoi jeta në moshën 41 vjeçare e Mata Harit, femra e parë agjente e viteve 1900, emri i së cilës shumë shpejt do të kthehej në legjendë.

COMMENTS