‘Jelly’ smartfoni më i vogël në botë (Video)

‘Jelly’ smartfoni më i vogël në botë (Video)

Ribashkohen Bebe Rexha & G-Eazy, këtë herë kundër miqve të rremë (Video)
Jana Burceska merr propozimin e veçantë për martesë (Video)

Jelly është smartfoni më i vogël me një lidhje interneti 4G. Ky celular do të ketë dy versione: standard dhe pro. Versioni standard do të kushtojë 109 dollarë, ndërsa ai pro do të kushtojë 125 dollarë.

COMMENTS