Javën tjetër seanca për ekstradim të Haradinajt (Foto)

Seanca për shqyrtimin e lëndës ekstraduese për liderin e AAK-së Ramush Haradinaj, mbahet më datën 9 shkurt 2017. Lajmin e ka njoftuar Arianit Koci,

Seanca për shqyrtimin e lëndës ekstraduese për liderin e AAK-së Ramush Haradinaj, mbahet më datën 9 shkurt 2017.

Lajmin e ka njoftuar Arianit Koci, avokati mbrojtës i liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ka konfirmuar se ka pranuar lëndën e tij.

‘Lënda e sajuar dhe e motivuar politikisht nga ana e Serbisë, sot i është dorëzuar z. Haradinaj dhe mbrojtjes. Seanca për shqyrtimin e lëndës ekstraduese mbahet më datën 9 shkurt 2017’, ka shkruar Koci në Facebook.

‘Asgjë nuk e ndal’, theksoi ai në fund.

Kujtojmë se Haradinaj është arrestuar nga autoritetet franceze më 4 janar në bazë të një urdhër arresti të lëshuar nga Serbia.

COMMENTS