Jahti më i shtrenjtë në botë (Foto)

Ky jaht do të ishte më i shtrenjti në botë nëse do të ndërtohej ndonjëherë, pasi do të kushtonte rreth 500 milionë euro. Andy Waugh, një dizajnues

Ky jaht do të ishte më i shtrenjti në botë nëse do të ndërtohej ndonjëherë, pasi do të kushtonte rreth 500 milionë euro.

Andy Waugh, një dizajnues i jahteve nga Londra, ka krijuar një super-jaht të gjatë 400m të quajtur Epiphany, i cili përmban një pishinë dhe një dizajn mahnitës.

Për ta ndërtuar këtë jaht do të duheshin plot pesë vite, dhe varësisht nga specifikat finale, do të kushtonte rreth 500 milionë euro.

jahti-me-i-shtrenjte-ne-bote-1

jahti-me-i-shtrenjte-ne-bote-3

jahti-me-i-shtrenjte-ne-bote

COMMENTS