Jahjaga fton qytetarët të ushtrojnë të drejtën e tyre qytetare duke votuar

Jahjaga fton qytetarët të ushtrojnë të drejtën e tyre qytetare duke votuar

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka kryer obligimin e saj qytetar, duke hedhur votën në qendrën e votimit '1 Tetori'. 'Sot përmbusha obl

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka kryer obligimin e saj qytetar, duke hedhur votën në qendrën e votimit ‘1 Tetori’.

‘Sot përmbusha obligimin qytetar. Ju bëj thirrje të gjithë qytetarëve ta ushtrojnë këtë të drejtë’, ka thënë Jahjaga.

Ajo tha se pret që ky proces zgjedhor të zhvillohet dhe të përmbyllet në frymë demokratike dhe ta dëshmoj edhe njëherë synimin tonë për një shtet demokratik.

COMMENTS