Ja si ta parandaloni hollimin e flokut (Video)

Ja si ta parandaloni hollimin e flokut (Video)

Shtëpia shumëngjyrëshe, dekorimi i veçantë i Amina Mucciolo (Video)
8 arsye përse ndiheni të lodhur gjatë gjithë kohës (Video)

Stresi, plakja dhe shtatzënia janë disa nga faktorët që mund të shkaktojnë hollim të flokut. Kjo gjë ndikon shumë në vetëbesimin e femrave, por ka disa gjëra të thjeshta që mund të bëni çdo ditë për t’i mbajtur në formë flokët tuaj.

COMMENTS