Ja si ndikojnë filmat e animuar tek fëmijët (Video)

Ja si ndikojnë filmat e animuar tek fëmijët (Video)

Është fakt se çdo njeri e ka një film të preferuar të animuar. Nëse jeni adhurues i filmit 'The Lion King', 'Beauty and the Beast', 'The Little Mermai

Është fakt se çdo njeri e ka një film të preferuar të animuar. Nëse jeni adhurues i filmit ‘The Lion King’, ‘Beauty and the Beast’, ‘The Little Mermaid’, ‘Frozen’ apo diçka krejt tjetër, ju padyshim se nuk keni vërejtur që këta filma kanë diçka të përbashkët.

Dhe jo, nuk është fjala për atë se në fund të gjithë përfundojnë të lumtur, por kanë të përbashkët vdekjen!

Ndiqeni storien e mëposhtme, të përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS