Ja si e urojnë 28 Nëntorin futbollistët e Kombëtares (Foto)

Ja si e urojnë 28 Nëntorin futbollistët e Kombëtares (Foto)

Kuqezi ashtu si ngjyrat që ata mbajnë në fanellën e tyre por dhe në zemër. Në këtë 28 nëntor, futbollistët e Kombëtares kanë mbushur sërish me ngjyrat kuqezi profilet e rrjeteve të tyre sociale.

Kuqezi ashtu si ngjyrat që ata mbajnë në fanellën e tyre por dhe në zemër.

Në këtë 28 nëntor, futbollistët e Kombëtares kanë mbushur sërish me ngjyrat kuqezi profilet e rrjeteve të tyre sociale.

COMMENTS