Ja si e festonte UÇK ’28 NËNTORIN’ gjatë vitit 1998 (Video)

Ja si e festonte UÇK ’28 NËNTORIN’ gjatë vitit 1998 (Video)

Festa e '28 Nëntori' ishte dhe mbetet një ditë shumë e rëndësishme për gjithë shqiptarët. Se çfarë rëndësie ka festa e flamurit tregojnë edhe këto

Festa e ’28 Nëntori’ ishte dhe mbetet një ditë shumë e rëndësishme për gjithë shqiptarët.

Se çfarë rëndësie ka festa e flamurit tregojnë edhe këto pamje të vitit 1998.

Pikërisht më 28 Nëntor të vitit 1998, megjithëse ishte zonë lufte, kjo festë nuk la pa u shënua, shkruan Indeksonline.

Në videon e më poshtme, shihen pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës duke shënuar këtë festë me ceremoni të ndryshme, duke nderuar dhe të rënët në luftë.

COMMENTS