Ja si dukeshin figurat historike me të vërtetë (Foto)

Ja si dukeshin figurat historike me të vërtetë (Foto)

A keni menduar ndonjëherë se a i ka ngjarë në të vërtetë figura historike aktorit që e portretizon në film? Ndonjëherë edhe një detaj i vogël mu

A keni menduar ndonjëherë se a i ka ngjarë në të vërtetë figura historike aktorit që e portretizon në film?

Ndonjëherë edhe një detaj i vogël mund të ndryshojë rolin e personazheve në histori, duke i shndërruar në një person tjetër.

Nganjëherë regjisorët kanë vështirësi me saktësinë e tyre në portretizimin e figurave historike, por talenti i aktorit që e portretizon atë, si dhe një ekip profesional mund ta bëjnë filmin sukses.

Ja si janë dukur me të vërtetë disa nga figurat historike të portretizuar në filma.

Aleksandri i Madh

Xerxes I

Salvador Dali

Mbreti Leonida

Perandori Komodus

William Wallace

Joan D’Arc

Mbreti Artur

Mbreti Henry VIII

Kleopatra

COMMENTS