Ja si dukej Eni Koçi me të pasme natyrale, pa operacion (Foto)

Ja si dukej Eni Koçi me të pasme natyrale, pa operacion (Foto)

Lidhja e saj me reperin kosovar Genc Prelvukaj ka bërë këngëtaren nga Shqipëria Eni Koçi që të jetë në krye të mediave rozë. Ndërsa ajo shpe

Lidhja e saj me reperin kosovar Genc Prelvukaj ka bërë këngëtaren nga Shqipëria Eni Koçi që të jetë në krye të mediave rozë.

Ndërsa ajo shpesh komentohet edhe për dukjen e saj.

Eni edhe pse e re në moshë, ajo ka kryer operacione plastike në fytyrën e saj.

Mirëpo siç duket asaj nuk i mjaftoi më kaq. Pasi që po të krahasojmë fotografitë e viteve të kaluari dhe tani, këngëtarja vërehet dukshëm se ka zmadhuar edhe të pasmet e saj.

Gjithsesi ajo asnjëherë nuk është shprehur në lidhje më këtë.
Shpresojmë se në një të ardhdhme Eni të tregoi nëse ka bërë edhe këtë ndërhyrje në trupin e saj.

COMMENTS