Ja si befasohet Lori në emision (Video)

Këngëtarja Lori ishte e ftuar në n’ZOOM. Ajo promovoi projektin e saj të fundit ‘Datë e veçantë’, në duet me Krenar Krasniqi. Por, kur u pyet për dasma dhe mbrëmje muzikore ajo u befasua nga autorja Albina Zeneli. Për më shumë shikoni videon e mëposhtme.

Këngëtarja Lori ishte e ftuar në n’ZOOM.

Ajo promovoi projektin e saj të fundit ‘Datë e veçantë’, në duet me Krenar Krasniqi.

Por, kur u pyet për dasma dhe mbrëmje muzikore ajo u befasua nga autorja Albina Zeneli.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme.

COMMENTS