Ja sa kanë kushtuar çanta dhe atletet e Leonora Jakupit (Foto)

Ja sa kanë kushtuar çanta dhe atletet e Leonora Jakupit (Foto)

Tuna në pikë të ditës e pranë Tianit me alkool në duar (Foto)
Voton për herë të parë edhe djali i Presidentit Thaçi, Endriti! Publikon foto nga momenti i votimit në Instagram (Foto)

Për shumicën e njerëzve të rëndomtë duhet bërë disa muaj punë për t’i fituar me pagë 2 mijë euro, por nuk vlenë e njëjta edhe për artistët shumica prej të cilëve bëjnë jetë super luskoze.

Vetura të shtrenjta, veshje të markave botërore e luks në shumë gjëra, janë stili i përditshëm i jetesës që po i përcjellë.

Leonora Jakupi është njëra prej këngëtareve që komentohet shumë për pamjen e jashtme, e jo më kot pasi që ajo investon shuma të mëdha në garderobën e saj.

Vetëm një çantë Luis Vuitton dhe një palë atlete Valentino, të veshura nga Leonora bëjnë hiq më pak se 2 mijë e 350 euro.

COMMENTS