Ja sa ka ndryshuar ‘Ardi’ i ‘Familjes Moderne’ (Video)

Aktori Armond Morina njihet për publikun për rolin e Ardit. Ardi dhe Longari në ‘Familja Moderne’ ishin ndër personazhet më të pëlqyer. Së fundmi ai ka aktruar në një film që flet për luftën në Kosovë. Për t’i kuptuar detajet klikoni në linkun e mëposhtëm.

Aktori Armond Morina njihet për publikun për rolin e Ardit.

Ardi dhe Longari në ‘Familja Moderne’ ishin ndër personazhet më të pëlqyer.

Së fundmi ai ka aktruar në një film që flet për luftën në Kosovë.

Për t’i kuptuar detajet klikoni në linkun e mëposhtëm.

COMMENTS