Ja sa fiton krimineli më i bukur në botë për vetëm një muaj

Ja sa fiton krimineli më i bukur në botë për vetëm një muaj

Jeremy Meeks u bë i famshëm nga një fotografi e publikuar nga policia, e cila arriti të bëhej virale në internet dhe bëri që ai të nënshkruante kont

Jeremy Meeks u bë i famshëm nga një fotografi e publikuar nga policia, e cila arriti të bëhej virale në internet dhe bëri që ai të nënshkruante kontratë si model.

U arrestua për posedim të armëmbajtjes pa leje dhe aktivitet kriminel në rrugë, por tani është në lidhje me trashëgimtaren Chloe Green dhe fiton rreth 10 mijë dollarë në muaj.

TMZ tregoi se këto janë paratë e deklaruara, pasi ai në të vërtetë arrin rreth 1 milionë dollarë vetëm prej kontratave me agjenci të njohura.

COMMENTS