Ja sa është rritur vajza e Eminemit (Foto&Video)

Vajza e Eminemit, Hailie Scott Mathers, tash është 21 vjeçare dhe është shndërruar në një femër atraktive. Hailie, e cila u bë e njohur për publiku

Vajza e Eminemit, Hailie Scott Mathers, tash është 21 vjeçare dhe është shndërruar në një femër atraktive.

Hailie, e cila u bë e njohur për publikun qëkur ishte fëmijë nga klipi i vitit 1999, ‘Mockingbird’, është fotografuar me një mashkull për të cilin besohet se është i dashuri i saj.

Në profilet e saja në rrjetet sociale ndodhen shumë fotografi që e shfaqin atë tashmë të rritur.

Njëherësh mund ta shikoni edhe videoklipin e këngës ‘Mockingbird’, në të cilin vajza e reperit është shumë e vogël.

COMMENTS