Ja rrëfimi interesant i Mc Kreshës për P.I.N.T (Video)

MC Kresha ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM. Ai foli rreth risive në muzikë dhe mes tjerash përmendi edhe një ndodhi interesante, shkruan zico.tv Ajo ka të bëj me nofkën e grupit ‘P.I.N.T. Për më shumë shikoni kronikën e mëposhtme.

MC Kresha ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM.

Ai foli rreth risive në muzikë dhe mes tjerash përmendi edhe një ndodhi interesante, shkruan zico.tv

Ajo ka të bëj me nofkën e grupit ‘P.I.N.T.

Për më shumë shikoni kronikën e mëposhtme.

COMMENTS