Ja pse e pijnë urinën e lopës indianët (Video)

Ja pse e pijnë urinën e lopës indianët (Video)

Që indianët e konsiderojnë lopën si një kafshë të shenjtë dhe e nderojnë atë në shuë mënyra, kjo është një gjë që pothuajse të gjithë e dinë.

Por që bashkë me lopën edhe urina e saj është një ilaq hyjnor, me veti shëruese kërë ndoshta nuk e keni degjuar kurrë.

Për më shumë ndiqeni storien e më poshtme :

COMMENTS