Ja kur luhen ndeshjet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve

Ja kur luhen ndeshjet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve

Në Nyon të Zvicrës është tërhequr shorti për ndeshjet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve. Ndeshjet e para gjysmëfinale zhvillohen më 24 e 25 prill

Në Nyon të Zvicrës është tërhequr shorti për ndeshjet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve.

Ndeshjet e para gjysmëfinale zhvillohen më 24 e 25 prill, kurse ato të kthimit një javë më vonë, më 1 dhe 2 maj.

Finalja e madhe e këtij edicioni të Ligës së Kampionëve zhvillohet në kryeqytetin e Ukrainës, Kiev më 26 maj.

COMMENTS