Ja kur do të fillojë numërimi i votave për deputetë (Foto+Video)

Ende pa përfunduar numërimi i të gjitha votave, koordinatori në Qendrën e Numërimit të Rezultateve, Burim Ahmetaj ka thënë se është herët të flitet pë

Ende pa përfunduar numërimi i të gjitha votave, koordinatori në Qendrën e Numërimit të Rezultateve, Burim Ahmetaj ka thënë se është herët të flitet për numërimin e votave për kandidatët për deputetë, shkruan arbresh.info

“Votat për deputetë do të fillojnë të numërohen përafërsisht pas një jave sepse njëherë janë duke u numëruar dhe pranuar votat për subjekte politike”.

Arbresh.info, ka qenë sot në qendrën e numërimit të rezultateve ku ka raportuar për procesin e numërimit të votave.

Ndiqeni videon më poshtë:

COMMENTS