Ja detajet e projektit të Sabri Fejzullahut dhe Dhurata Dora (Video)

Ja detajet e projektit të Sabri Fejzullahut dhe Dhurata Dora (Video)

Miranda Kerr iu përgjigj pyetjes më të rëndësishme në jetë (Foto)
‘Aman’ titullohet projekti më i ri i Alban Mehmetit (Video)

Dhurata Dora këtë verë pritet ta sjell një duet mjaft interesant.

Bëhet fjalë për këngën e re mes saj dhe Sabri Fejzullahut.

Detajet e kësaj kënge kuptoni në linkun e mëposhtëm./A.i/

COMMENTS