Ja çka mund të ndiqni nesër në n’ZOOM (Video)

Emisioni n’ZOOM këtë javë ju sjell shumë materiale interesante. Të ftuar janë: Dafina Dauti, Xuxi, Drilon Jahdauti dhe brenda emisionit do ketë shu

Emisioni n’ZOOM këtë javë ju sjell shumë materiale interesante.

Të ftuar janë: Dafina Dauti, Xuxi, Drilon Jahdauti dhe brenda emisionit do ketë shumë lajme aktuale vendore, shkruan arbresh.info

n’ZOOM është prodhim i portalit arbresh.info që transmetohet edhe në ZICO TV.

Ja promo e edicionit 8 që fillon nga ora 19:00 në portal dhe në 20:00 në ZICO TV

COMMENTS