Ja çka i ndodhi Burakut & Grupit Fama në një mbrëmje muzikore (Video)

Burak Vehapi i Grupit Fama ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM. Ai ka treguar më shumë detaje nga albumi live me gjithsej 17 këngë, shkruan zico.tv Mes tjerash Burakut dhe Grupit Fama i kanë ra edhe ‘msysh’. Në një mbrëmje muzikore ju kishte ndodhur diçka e pazakonshme. Për ta kuptuar klikoni në linkun e mëposhtëm.

Burak Vehapi i Grupit Fama ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM.

Ai ka treguar më shumë detaje nga albumi live me gjithsej 17 këngë, shkruan zico.tv

Mes tjerash Burakut dhe Grupit Fama i kanë ra edhe ‘msysh’.

Në një mbrëmje muzikore ju kishte ndodhur diçka e pazakonshme.

Për ta kuptuar klikoni në linkun e mëposhtëm.

COMMENTS