Ja çka bën Gold Ag në mes të koncertit (Video)

Javën e kaluar është mbajtur një koncert nga Rinia e AKR-së, në të cilin kanë performuar disa artistë të njohur, përcjellë zico.tv Bëhet fjalë për Getinjo, Mozzik, Greta & Eni Koçi, dhe Gold AG. Ky i fundit ishte në qejf dhe shikoni çka bën ai me kamerë në mes të koncertit.

Javën e kaluar është mbajtur një koncert nga Rinia e AKR-së, në të cilin kanë performuar disa artistë të njohur, përcjellë zico.tv

Bëhet fjalë për Getinjo, Mozzik, Greta & Eni Koçi, dhe Gold AG.

Ky i fundit ishte në qejf dhe shikoni çka bën ai me kamerë në mes të koncertit.

COMMENTS