Ja cilat janë nuset më të bukura të estradës (Foto)

Emrat e tyre u bënë të njohur, për shkak te lidhjes së martesave me persona të famshëm. Deshën e s’deshën, kur u martuan me këngëtarë të estradës,

Emrat e tyre u bënë të njohur, për shkak te lidhjes së martesave me persona të famshëm.

Deshën e s’deshën, kur u martuan me këngëtarë të estradës, ato u shndërruan në fytyra publike dhe subjekte interesante për syrin e mediave rozë.

Këto janë nuset e estradës, që bëjnë një jetë nën syrin e publikut dhe nuk mbesin asnjëherë pa u përcjellë nga kamerat e artikujt që u dedikohen.

Albertina Krajkova, është reja e Afrim Muçiqit, Learta Jakupi, e reja e këngëtares Shyhrete Behluli, Egzona Brahimaj, reja e Nysret Muqiqit dhe Ariana Fejzullahu, reja e Sabri Fejzullahut.

‘prive’

COMMENTS