Ja cila është pozita e preferuar e Kidës (Foto)

Edhe pse e re në moshë, sukseset e saja, që nga hapat e parë drejt karrierës, kanë rezultuar tejet pozitiv dhe në favor të Kidës, si njëra nga këngëta

Edhe pse e re në moshë, sukseset e saja, që nga hapat e parë drejt karrierës, kanë rezultuar tejet pozitiv dhe në favor të Kidës, si njëra nga këngëtaret më të pëlqyera momentalisht.
Veç vokalit të padiskutueshëm dhe super hiteve radhazi, Kida shquhet edhe për një fizik tejet të veçantë, gjë që i mundëson të realizojë imazhe tejet tërheqëse.

Por, një gjë që bie në sy kohët e fundit, janë pozat thujase plotësisht të njëjta të realizimit të fotove.

Mbase e ka gjetur pozitën e duhur, për të joshur, dhe për të treguar se sa kohë kalon, aq më në formë vijë Kida, kjo mbetet të shihet në postimet e radhës.

COMMENTS