Ja çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në shtëpi…Do të habiteni

Ja çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në shtëpi…Do të habiteni

​Vajza tani nuk na mashtroni dot më, tani e dimë se çfarë bëni ju gjatë kohës që jeni vetëm në shtëpi. Këtu do të shik oni disa nga gjërat që j

​Vajza tani nuk na mashtroni dot më, tani e dimë se çfarë bëni ju gjatë kohës që jeni vetëm në shtëpi.
Këtu do të shik
oni disa nga gjërat që ju bëni gjatë kohës që jeni vetëm në shtëpi:

1. Hapni mundësisht çdo 5 minuta frigoriferin, edhe pse e dini shumë mirë se çka brenda. Nëse ka.

2. Gërmoni mirë e mirë në Instagram për jetët e njerëzve, qofshin VIP-a, të njohur për ty ose çfarë t’ju dalë para.

3. Provoni rroba dhe të gjitha kombinimet e mundshme që mund të bëni me to. Nuk është e thënë të jenë rroba të reja, sipas buzz feed.

4. Zhvisheni, dilni para pasqyrës dhe shikoni sesi dukeni, keni shtuar kile, keni hequr apo rasti më i mirë: thjesht adhuroni veten.

5. Masturboheni.

6. Frikësoheni si dreqi sa herë që dëgjoni një zhurmë në shtëpi. Mbani frymën dhe vetëm dëgjoni.

7. Shumë selfie. Mjafton që diku në shtëpi të bjerë drita mirë dhe kushedi sesa foto do vijnë më pas.

COMMENTS