Ivanov i dha madatin Zaevit për formimin e Qeverisë

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov i ka dhënë mandatin liderit social demokrat, Zoran Zaev për të formuar Qeverinë e re të Maqedonisë. LSDM dhe partitë shqiptare arritën marrëveshje të koalicionit pas zgjedhjeve të dhjetorit. Por Ivanov kishte refuzuar që t’i jap mandatin Zaevit për të formuar qeverinë.

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov i ka dhënë mandatin liderit social demokrat, Zoran Zaev për të formuar Qeverinë e re të Maqedonisë.

LSDM dhe partitë shqiptare arritën marrëveshje të koalicionit pas zgjedhjeve të dhjetorit.

Por Ivanov kishte refuzuar që t’i jap mandatin Zaevit për të formuar qeverinë.

COMMENTS