Iu kërkua të mos e prekte xhamin e akuariumit, si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit të ‘peshkaqenit’ (Video)

Iu kërkua të mos e prekte xhamin e akuariumit, si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit të ‘peshkaqenit’ (Video)

Jashtë rregullave dhe logjikës: Njerëzit që nuk duhet t’i imitoni! (Foto)
Nusja dhe dhëndrri vallëzuan për herë të parë në dasmën e tyre, e vazhduan duke u rrahur me dorëza të boksit (Video)

Gregory Heinzman po vizitonte një park akuariumesh në Washington të Shteteve të Bashkuara, kur u tmerrua nga frika prej një peshkaqeni të digjitalizuar.

Megjithëse i kërkohej të mos e prekte xhamin, ai rrezikoi dhe si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit.

‘Prekeni xhamin në rrezikun tuaj’, shkruante sipër me shkronja të mëdha, por ai deshi të sfidonte duke mos respektuar urdhrin.

Këtë ekran e kishin vendosur menaxherët e parkut, pasi shumë vizitorë godasin xhamat e akuariumeve, duke i shqetësuar gjallesat që jetojnë aty.

COMMENTS