IT, rikthehet filmi më i pëlqyer horror (Video)

IT, rikthehet filmi më i pëlqyer horror (Video)

‘Hum Rider’ makina që ju shpëton nga trafiku (Video)
SHBA: Java e Filmit Shqiptar ‘Albanian Film Week’, Edicioni 6-të në Nju Jork (Foto)

Filmi ‘IT’ ishte ndër më të diskutuarit dhe më të frikshmit në vitet e 90 i cili mbeti për një kohë të gjatë në mendjen e shumë personave dhe ende konsiderohet ndër filmat më epik të zhanrit horror, fantazi e dramë.

IT ishte bazuar në novelën e Stephan King me po të njëjtin emër, me aktorët e njohur Tim Curry, Jonathan Brandis, Annette O’Toole e shumë të tjerë.

COMMENTS