Istogu shkon në rivotim, ndërsa Kllokoti jo (Dokument)

Istogu shkon në rivotim, ndërsa Kllokoti jo (Dokument)

Nis seanca, akuza drejtuar liderëve në pushtet
Bërnabiq: Kemi shansin për zgjidhje afatgjate për Kosovën këtë vit – përndryshe duhet të presim dekada me radhë

PZAP-ja ka pranuar si të bazuar kërkesën e LDK-së dhe ka vendosur që rezultatet e Zgjedhjeve Lokale të 22 tetorit, për raundin e dytë zgjedhor në Komunën e Istogut.

‘PZAP urdhëron KQZ-në ta përsëris votimin për kryetar të Komunës së Istogut’. Kështu ka konfirmuar kryetari i PZAP-së, Mulë Desku.

Ndërsa ankesën e kandidatit të Listës Serbe për kryetar të Komunës së Kllokotit PZAP e ka refuzuar.

COMMENTS