Ishulli Jeju, çudia e shumëfishtë natyrore (Video)

Ishulli Jeju, çudia e shumëfishtë natyrore (Video)

Po ndërtohet tubacioni për t’u testuar teknologjia super e shpejtë hyperloop (Video)
Miranda Hashani 30 vite në skenë, organizon koncertin spektakolar të karrierës (Video)

130 kilometra në jug të gadishullit korean, gjendet Ishulli Jeju, i cili është ishulli më i madh dhe provinca më e vogël në Korenë e Jugut.

Por ka diçka që e bën të çuditshëm këtë ishull.

COMMENTS