Ishulli i ‘Monte Kristos’ dhe sekreti i madh që fshihet pas tij (Video)

Ishulli i ‘Monte Kristos’ dhe sekreti i madh që fshihet pas tij (Video)

Zbulohen Piranha në liqenin e Dojranit në Maqedoni (Video)
Qyteti i lashtë i humbur prej 2 mijë vitesh, Ucetia tani duket befasuese (Video)

Deti Mesdhe fsheh një ishull të vogël, të përsosur për të fshehur thesar, i cili gjoja është aty. Megjithatë, gjasat janë të vogla që dikush të gërmojë për të gjetur thesarin…

Për më shumë ndiqeni storien e mëposhtme:

COMMENTS