‘Ishulli i Dashurisë’, nuk do ta besoni sa afër e kemi

‘Ishulli i Dashurisë’, nuk do ta besoni sa afër e kemi

Pasi e gëlltiti të gjithë lopën, anakonda u detyrua ta ‘villte’ (Video)
Premierë: Meda publikon dy projekte ‘Shihem Nihem’ dhe ‘Shans nuk ki’ (Video)

Ekziston një ishull në botë që është cilësuar si më ‘romantiku’. Këtë mbiemër e ka marrë për një arsye shumë të fortë.

Ishulli i zbuluar nga ‘Google Earth’ ka një formë perfekte zemre dhe quhet tashmë ‘Ishulli i të dashuruarve’.

COMMENTS