Ishulli Henderson, vendi më i ndotur në botë (Video)

Ishulli Henderson, vendi më i ndotur në botë (Video)

Policët, shfaqje fantastike në lift (Video)
Kur Geta Beqa këndonte dhe vallëzonte me Getoar Selimin (Video)

Një ishull i pabanuar në Paqësorin e Jugut ka dendësinë më të madhe të mbeturinave plastike se kudo tjetër në botë.

Bëhet fjalë për ishullin Henderson, pjesë e arkipelagut ‘Pitcairn’ që i përket Mbretërisë së Bashkuar. Sipas një studimi të kryer nga shkencëtarë britanikë dhe australianë, në plazhet e ishullit gjenden 37.7 milionë copa mbeturinash nga më të ndryshmet.

COMMENTS