iPhone 8 do të incizojë në 4K me 60fps

Ndërsa i afrohemi shtatorit, rrjedhjet e iPhone po hidhin gjithnjë e më shumë. Rrjedhja më e rëndësishme deri më tani ka qenë nga vetë Apple kur HomeP

Ndërsa i afrohemi shtatorit, rrjedhjet e iPhone po hidhin gjithnjë e më shumë. Rrjedhja më e rëndësishme deri më tani ka qenë nga vetë Apple kur HomePod u zbulua dhe më pas u fshi.

Një tjetër informacion i ri i zbuluar nga iHelp sugjeron se kamera kryesore e iPhone 8 mund të regjistrojë video 4K në 60 fps. Një pamje ekstra e kodit të zbuluar mund të shihet online.

Ka një tjetër pjesë identike të kodit që thotë Front në vend të Back, që sugjeron se kamera e përparme mund të jetë poashtu në gjendje të incizoje video në rezolucion dhe shpejtësi të njëjtë si kamera e pasme.

Kur doli iOS 9, ekzistonte një kod i fshehur në mënyrë të ngjashme që sugjeroi që kamera e përparme të fitonte një tipar panoramik, 1080p @ 240fps dhe flash. Vetëm një nga këto gjëra përfundoi duke ndodhur, dhe kjo është blici i përparuar (softuer).

Ndërsa do të ishte shumë interesante që kamera e përparme të regjistrojë në 4K dhe në 60 korniza për sekondë, thjesht nuk do të ndodh. Edhe Apple do të prisnin të paktën dy vjet pasi kamera kryesore mori të njëjtën veçori përpara se të vendoste në kamerën e përparme. Kemi përshtypjen se Apple nuk dëshiron që klientët të kenë gjithçka, të gjitha në të njëjtën kohë.

COMMENTS