iPhone 7 prezantohet me 7 Shtator

iPhone 7 prezantohet me 7 Shtator

iPhone 7 në Coca-Cola për 12 orë në frigorifer – Ja rezultati (Video)
Pamje mahnitëse të Apple (Video)

Me datë 7 Shtator, Apple do të prezantoj prurjet e reja teknologjike nga MacBook Pro dhe modelin e ri të Apple Watch.

Raportohet se në këtë datë do të prezantohet edhe iPhone 7. Sipas Bloomberg Technology dhe specialistit të Apple, Mark Gurman ka zëra brenda kompanisë se data 7 Shtator është përcaktuar si data e prezantimit të produkteve të reja nga gjiganti i teknologjisë në Kalifroni.

Kjo datë përshtatet me traditën e Apple të cilët organizojnë këto ngjarje ditëve të Mërkure në muajin Shtator.

Para porositë për këto produkte do të fillojnë nga data 9 Shtator.

COMMENTS